I WISH FOR ALL PEOPLE TO HAVE
A HEALTHY GLOWING SKIN

D-SKIN is een huidverzorgingsmerk dat een reeks professionele producten op maat heeft gemaakt om iedereen te ondersteunen bij het krijgen van een gezonde, stralende huid. D-SKIN heeft een zichtbare oplossing voor elk huidprobleem. Je huid is je grootste orgaan en heeft speciale verzorging nodig. Met de producten van D-SKIN kunnen de meeste uiteenlopende huidproblemen waarmee we te maken hebben, met onze huidige levensstijl, tot 85% doelgericht verbeterd worden.

D-SKIN heeft een collectie paramedische professionele producten gemaakt voor thuisgebruik, want thuis wordt minstens 70% van het werk voor je huid gedaan. Het echte resultaat bij huidverzorging zit in het onderhoudswerk dat je zelf doet. Om het ultieme resultaat te creëren met D-SKIN’s producten zullen de home-treatments in combinatie met de andere paramedische producten gebruikt moeten worden.

D-SKIN is selfcare.

Wij geven om je en willen dat jij ook om jezelf geeft. Het is voor ons belangrijk dat jij je gezond en prettig voelt in your own skin. Daarom zijn onze producten samengesteld met ingrediënten van het hoogste niveau zodat jij je huid, je grootste orgaan, de beste zorg kan geven. Als je het niet voor jezelf doet, voor wie dan wel?

D-SKIN is expertise.

Alle producten van D-SKIN zijn op paramedisch niveau samengesteld. De producten zijn bruikbaar in een klinische omgeving, daarom kun je het beste resultaat van ons verwachten. Wij bieden jou ook een professionele begeleider aan zodat wij samen (op afstand) kunnen werken aan jouw droomhuid.

D-SKIN is trust.

Onze producten zijn 100% dierproefvrij en ontwikkeld na jarenlang ervaring in de huidverzorgingssector met ervaren dermatologen en huidprofessionals. Al onze producten bevatten geen schadelijke minerale oliën, kleurstoffen, parabenen, ftalaten en geen microbreads. Door jarenlange klinische onderzoeken en tests hebben we het vertrouwen om met onze producten jouw huidverzorging naar next level te tillen. Jij kan erop vertrouwen dat wij alleen voor het beste gaan.

D-SKIN is you.

Ieder huid is anders en dat weten en erkennen wij bij D-SKIN. Daarom behandelen wij iedere unieke huid op unieke wijze. Elk product is op maat ontwikkeld om extra aandacht te geven aan iedere huidlaag. Je bent speciaal voor ons en daarom verdien jij het om een stralende huid te hebben.